Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: André Rieus gæster

Kære Tor!
Jeg har set en udendørs koncert på tysk tv, ZDF, med André Rieu, sendt fra Maastricht i Holland. Blandt solisterne var en ung australsk operasangerinde med meget langt lyst bølget hår. Hvad hedder hun? “De tre nye tenorer” medvirkede også. Hvad hedder de?
Venlig hilsen
Hanne Østergaard

Kære Hanne
Jeg så ikke selv André Rieu-koncerten, men har fået indsamlet lidt oplysninger. Det må være Mirusia Louwerse, du blev betaget af, da hun sang Ave Marie, og du kan gense det her. Platin-tenorerne, som de tre nye operastjerner kaldes, hedder Gary Bennett, Thomas Greuel und Béla Mavrak, og du kan se dem synge Nessum Dorma her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *