Kategorier
Musiknyheder

X Factor-Martin og Discoormene

Kort tid efter premieren på Rejsen til Saturn er endnu en dansk tegnefilm klar til at indtage biograferne. Disco Ormene handler om regnormen Bjarne danner discobandet Solskins-Bjarne & Hans Discoorme, der skal deltage i et talentshow på tv. Filmen indeholder – naturligvis – nye udgaver af discohits som Le Freak, Blame It On The Boogie og I Will Survive. En fyr, der selv har deltaget i et tv-talentshow også er med på soundtracket, for det er X Factor-vinderen Martin, der synger Earth Wind & Fires gamle Boogie Wonderland.

Stik mod de flestes opfattelse er Boogie Wonderland en ret trist sang, der ifølge sangskriveren Allee Willis handler om de folk, der aften efter aften søger bekræftelse på diskoteker, mens resten af deres eget liv ligger i ruiner. Trods det indgår nummeret i festlige tegnefilm som Happy Feet, Madagascar og fra på fredag også Disco Ormene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *