Kategorier
Musiknyheder

Bond og bigbandet

I anledning af den forestående premiere på den nye James Bond-film Quantum of Solace går DR Big Bandet i 007-mode. I den store biograf Imperial i København er der i aften og i morgen James Bond Gallakoncert, om mon ikke bigbandet indleder hyldesten med det udødelige guitartema, som har fulgt filmagenten siden den første rigtige 007-film Dr. No.

Orkesterlederen John Barry blev sat til at arrangere Monty Normans komposition uden at vide ret meget om sammenhængen. Barry fortalte, at han kun kendte Bond-figuren fra en tegneserie i avisen, men det måtte også være rigeligt, mente musikforlaget. På den spinkle baggrund gav han James Bond den karakteristiske og legendariske lyd i 1962. Ved gallakoncerterne i denne uge får DR Big Bandet hjælp af sangerinden Szhirley, der senest er kendt fra Vild med dans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *