Kategorier
Musiknyheder

Hanne Boels blandede bolsjer

En af Danmarks store soulstemmer udgiver i denne uge en plade, der hverken er fugl eller fisk – og alligevel lidt af begge dele. Albummet A New Kinda Soul indeholder nemlig fire nye sange, fire genindspilninger af gamle Boel-numre samt fire coverversioner. Hun slutter også på fornem vis en cirkel ved at inddrage Thomas Helmig på den nye plade. Han skrev og sang med på Boels gennembrudshit Talk It Out, der i den nye version dog er blevet en duet med Eagle Eye Cherry.

Nu har de to danske popveteraner lavet samme finte endnu engang med en duetindspilning af Helmig-kompositionern Heat Is On. Albumtitlen A New Kinda Soul er i øvrigt en direkte reference til den succesfulde plade Kinda Soul fra 1992, som blandt andet indeholdt Don’t Know Much About Love.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *