Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Fra Hobro til København…

Hej!
Jeg søger teksten på en sang fra vist nok 60’erne, mener det er en revysang. Jeg kan noget af teksten som lyder: ”Jeg kommer over fra Hobro, er dæleme en der spar to, nu vil jeg ind til København, og skabe mig et kunstner navn” – og så begynder det at knibe, den blev sunget med dialekt. Håber du kan hjælpe mig, eller fortælle hvor jeg kan finde den.
Med venlig hilsen
Jenny

Hej Jenny
Det knager og brager, og jeg synes endda, jeg kan høre den for mit indre øre. Men det generer mig, at jeg – som endda har gået i skole i Hobro – ikke med sikkerhed kan udpege kunstner og titel. Det er jeg til gengæld overbevist om, at flere læsere vil kunne, så assistance bydes velkommen her på siden eller på tor@musikbrevkassen.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *