Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Dave Clark Five

Hej!
Jeg er fan af mange af de kendte gamle grupper og de fleste med respekt for sig selv har lavet efterhånden mindst 5-10 forskellige udgaver af Greatest Hits. Sådan er det tilsyneladende ikke med Dave Clark Five, for hverken i New York, London, Paris, Hamborg, København, Manchester osv. er det lykkedes mig at finde bare én opsamlings CD med den pågældende gruppe. Findes der slet ingen?
Med venlig hilsen
Kjeld Mølbæk

Hej Kjeld
Jo, der gør der skam – og det kunne da også lige passe, at en gruppe som DC5 ikke havde samlet deres største succeser! Jeg vil anbefale dig opsamlingen Glad All Over Again, der blev udsendt i 1993. Og hvis du ikke kan finde den andre steder, fås den i hvert fald på Amazon.com.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *