Kategorier
Musiknyheder

Gasolin’ på tryk

For fem år siden blev de samlede Gasolin’-udgivelser, The Black Box, en voldsomt stor succes, og nu udkommer de samme sange på tryk i The Black Song Book. I forordet til den nye nodesamling fortæller guitaristen Franz Beckerlee, at bandets gamle ven Peter Ingemann havde fået en e-mail fra en mand i fyrrerne, der endelig havde fået købt den guitar, han længe havde drømt om. Næste stop var biblioteket, hvor han ville låne ”Gasolin’-sangbogen” – men til sin store overraskelse fik han at vide, at den ikke fandtes.

Backerlee & Co. tog fat i problemet, som er løst fra på mandag, hvor noder, akkorder, tekster og masser af gamle billeder er samlet i The Black Song Book.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *