Kategorier
Musiknyheder

Cliff og Shadows sammen igen

Et popikon og hans legendariske backingband bliver i 2009 genforenet for første gang i 20 år, når Cliff Richard og The Shadows tager på turné i Storbritannien. The Shadows hed fra starten The Drifters, men blev nødt til at skifte navn, da de opdagede, at der allerede var et amerikansk band med navnet The Drifters – men på det tidspunkt var samtlige oprindelige medlemmer i bandet allerede skiftet ud. I jagten på en ny guitarist besøgte deres manager et spillested for at overtale Tony Sheridan til at træde ind i bandet, men da Sheridan ikke var til stede, faldt hans øjne – heldigt nok – på Hank Marvin i stedet.

Når Cliff Richard i september tager på turné med Hank Marvin og de andre Shadows, bliver det sidste gang nogensinde, siger de.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *