Kategorier
Musiknyheder

Eminem genopliver Stan

Når en af de mest succesfulde rappere nogensinde, Eminem, vender tilbage fra sin næsten fem år lange pause, dukker hovedpersonen fra hans store hit Stan også op igen. Ifølge gaffa.dk kommer der en fortsættelse til historien om Stan, der driver sin Eminem-tilbedelse så langt ud, at han kører ud over en bro med sin gravide kæreste i bagagerummet.

I 2000 fortalte Eminem til VH1, at Stan var en opdigtet figur, der skulle vise, hvad der kan ske, hvis man tager hans tekster for seriøst. ”Jeg er flink nok og høflig nok til at fortælle ungerne, at når alt kommer til alt, har de ikke lyst til at ende sådan. Man ønsker ikke at vokse op og blive lige som mig”, sagde Eminem. Hvad der i mellemtiden er sket med Stan, får vi at høre i 2009.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *