Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Aud Wilkens julesang

Hej Tor og godt nytår
Jeg hørte juleaften et nummer med Aud Wilken. Har jeg ret i, at det var det julenummer, P3 brugte i 1995, som hed December Days? Og hvis det er korrekt, hvor i alverden kan jeg finde det nummer? Har ledt med lys og lygte og håber, du kan hjælpe mig…
Med venlig hilsen
Bent Gregersen

Hej Bent (og godt nytår!)
Ja, du har også ret i, at Aud Wilkens julesang hedder December Days. Det var P3-programmet Popshop, der var fødselshjælper for sangen, men den er desværre ikke udgivet og findes derfor formentlig kun i DR’s arkiver. Nummeret var i øvrigt skrevet af Martin Hall, der senest har været i vælten som dommer i tv-showet Talent 2008.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *