Kategorier
Musiknyheder

Notorious B.I.G. i biografen

Rapperen Notorious B.I.G. blev i 1997 skudt og dræbt af en ukendt gerningsmand, og siden da er der udkommet adskillige hyldester og post mortem-produktioner. I fredags var der endvidere amerikansk biografpremiere på filmen Notorious om rapperens liv og død. Soundtracket indeholder naturligvis bidrag fra en lang række hiphop-stjerner, men ikke det nummer, der for alvor bragte hans navn til Danmark, nemlig Puff Daddys hyldestsang I’ll Be Missing You.

Puff Daddy fik ikke blot succes, men også problemer, for han havde ikke på forhånd fået Stings tilladelse til at bruge Police-hittet Every Breath You Take som grundlag for nummeret, og han måtte også bøde for at have lånt linjen ”Some glad morning when this life is over” fra den næsten 70 år gamle gospelsang I’ll Fly Away. Til gengæld fik han sat et varigt minde over sin gode ven Notorious B.I.G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *