Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sådan er det bare

Hej Tor
Jeg er på jagt efter en TV2 sang, som vi skal bruge til bryllupsunderholdning hos en af mine veninder. Hun har et lidt specielt forhold til sangen, men jeg har ikke selv styr på teksten, så jeg kan ikke søge på den (og jeg kan selvfølgelig ikke spørge hende selv). Men det er noget med nogle spørgsmål om en kvinde, der er både klog og smuk, og det må mændene finde sig i (lige som med min veninde…). Håber du kan hjælpe.
K.L.

Hej K.L.
Det tror jeg heldigvis godt, jeg kan. Jeg mener nemlig, at I skal finde sangen Sådan er det bare fra 1994-pladen Verdens lykkeligste mand. Her synger Steffen Brandt blandt andet ”Er hun klog, hva’, om hun er. Lidt for kløgtig, ja, desværre. Men hun er min og hun er din”. God fest!
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *