Kategorier
Musiknyheder

Oscar-musikken forkortes

I filmens verden er der udsigt til prisfest, for om få dage er det tid til den årlige Oscar-uddeling. Som altid handler en af priskategorierne om de bedste filmsange, men præsentationen af dem er anderledes i år. Tidligere er de nominerede sange blevet fremført i sin fulde længde under det store show, men i år gives der kun et minut til hver enkelt sang i et samlet medley. Det har gjort Peter Gabriel, der er nomineret for sangen Down to Earth i tegnefilmen Wall-E, så utilfreds, at han slet ikke vil optræde under showet. Sangen kan dog stadig vinde en Oscar, og Peter Gabriel vil være til stede i salen – men på grund af udsigten til at skulle forkorte sin sang kraftigt vil han altså ikke med på scenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *