Kategorier
Musiknyheder

Maggie Reilly før og nu

Den skotske sangerinde Maggie Reilly har haft en karriere som de færreste andre. Hun har haft succes på egen hånd, men på nogle af de største hits er det ikke hendes navn, der står på omslaget – for eksempel på Mike Oldfield-nummeret Moonlight Shadow. Egentlig havde Oldfield brugt en anden sangerinde på en tidligere version med titlen Moonlight Passion, men i sidste ende var det Maggie Reilly, der udødeliggjorde sangen, som mange mener handler om John Lennons død. Mike Oldfield selv har fortalt, at den primære inspiration til Moonlight Shadow var en film om tryllekunstneren og udbryderkongen Houdini. I næste uge udsender Maggie Reilly pladen Looking Back Moving Forward dels med genindspilninger af hendes mest kendte sange som Everytime We Touch, Family Man og Moonlight Shadow, dels med helt nye numre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *