Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sir Henry på dansk

Hej Tor
Jeg har fået til opgave af en internetløs kammerat af find en udgivelse af Sir Henry (& His Butlers?), hvor der en sang med titlen “Karl Åge 40 år ” eller “Svend Åge 40 år” (han er ikke sikker på det). Jeg har googlet løs, men alle sangtitler på nær én er på engelsk. Kammeraten mener at det er en temmelig ny udgivelse af Sir Henry.
Mvh Jesper

Hej Jesper
Jeg har fået assistance af Ole Bredahl, der siden starten har været omdrejningspunktet i Sir Henry, og han peger på nummeret Orla Jensen Danmark, som gruppen indspillede for et par år siden. Den havde pæn succes på både Dansktoppen og Top Charlie-listen, og Orla Jensen Danmark findes på opsamlings-CD’en “Top Charlie” fra 2007.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *