Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Danser med eller uden drenge?

Hej Tor.
Min kollega og jeg har en diskussion i gang ang. hvem der har lavet disse fire sange: Indianer, Danse i måneskin, Magi i luften og Vågner i natten. Min kollega er overbevist om at alle fire er skrevet og lavet af Danser med drenge. Dette er jeg overhovedet ikke enig i, så derfor håber jeg at du kan hjælpe med mysteriet!?
Venlig hilsen
Rikke

Hej Rikke
Det hurtige svar falder ud til din fordel, for sangene er kendt med henholdsvis Tøsedrengene, Trine Dyrholm, Halberg/Larsen og Dodo & The Dodos. Danser med Drenge er altså ikke indblandet – bortset fra, at man kan se Tøsedrengene som en tidlig forløber for Danser med Drenge, men det er vist ikke nok til at vinde en diskussion som denne.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *