Kategorier
Musiknyheder

Enrique Iglesias i Danmark

Da han slog igennem for ti år siden, måtte han finde sig i konstant at blive omtalt som ”Julio Iglesias’ søn”, men i løbet af et par år blev det mere almindeligt at kalde Julio ”far til Enrique Iglesias”. Popstjernen, der i næste uge fylder 34 år, kommer til Danmark på lørdag med bagagen fuld af hits som Bailamos, Rhythm Divine og Could I Have This Kiss Forever, men den måske mest populære er Hero.

Sangen blev udgivet i efteråret 2001, og især i USA blev den flittigt brugt til at mindes ofre og hjælpearbejdere fra terrorangrebet 11. september. Enrique Iglesias fortalte for nogle år siden til CNN, at han skrev Hero på blot 20 minutter, men at det er en sang, han sagtens kan forestille sig stadig at synge om 20 år uden at føle sig som en idiot. Oddsene er i hvert fald ret gode for, at han synger den i Forum Horsens på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *