Kategorier
Musiknyheder

Chicago og Earth Wind & Fire vil udgive album

Det sker af og til, at kendte solister slår sig sammen og udgiver et fælles album, men at to bands gør det samme, er et sjældent syn. 70’er- og 80’er-fænomenerne Chicago og Earth Wind & Fire har for nylig været på dobbeltturné sammen, og de har i fællesskab udgivet en velgørenhedssingle, hvor Chicago indspillede et af Earth Wind & Fires sange og omvendt – men nu er de klar til at tage skridtet fuldt ud.

”Begge bands sagde nærmest hver for sig og i fællesskab: Ville det ikke være fedt at lave et album sammen? Så det er noget, der har ligget i luften”, siger Chicago-medlemmet Robert Lamm til musiksiden Billboard.com. Han forventer, at et album bliver det næste fælles projekt for grupperne, der hver for sig har leveret hits som Boogie Wonderland, September, If You Leave Me Now og Hard to Say I’m Sorry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *