Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Starry Starry Night…

Hej Tor Bagger
Vi er 8 gode venner, som lige har været på ferie sammen sydpå. En af vennerne gik og nynnede nogle strofer til melodien “Starry, starry night”. Vi kunne ikke blive enige om, hvem der i sin tid indsang den. En mente, det kunne være den ene halvdel af Simon og Garfunkel, en anden mente, det måske kunne være en sanger i stil med Andy Williams! Kan du hjælpe os?
Venlig hilsen
Anne Kjøller

Hej Anne
Sangen hedder ikke Starry Starry Night, men derimod Vincent, og den er indspillet af et utal af kunstnere. Originalversionen er dog med Don McLean, som også har skrevet Vincent, der bl.a. handler om Vincent van Gogh og maleriet The Starry Night. Don McLean udsendte Vincent i 1971 på pladen American Pie.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *