Kategorier
Musiknyheder

Arbejder Bob Dylan, McCartney og Ringo sammen?

Endnu er intet bekræftet, men nogle gange kan et rygte i sig selv være så interessant, at det er fristende at viderebringe. Ifølge eb.dk er den engelske avis Daily Express kommet på sporet af, at selveste Bob Dylan og Paul McCartney er på vej med et fælles projekt, og at de sammen skal indspille nye sange i løbet af sommeren. Og selvom et samarbejde af denne kaliber i sig selv er opsigtsvækkende, bliver det ikke mindre interessant, hvis Daily Express også har ret i, at Ringo Starr skal sidde bag trommerne. Dylan har faktisk tidligere spillet i band med en ”beatle”, for både Bob Dylan og George Harrison var med i supergruppen Traveling Wilburys. Et Dylan/McCartney/Starr-samarbejde vil sikkert blive lige så interessant – hvis der altså er hold i rygterne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *