Kategorier
Musiknyheder

“Lucy in the Sky” er syg

Helt uvidende gav en lille pige i 1960’erne inspiration til en af The Beatles’ mest kendte sange, og nu er hun atter i kontakt med John Lennons søn, som dengang agerede ”mellemmand”. En dag kom lille Julian Lennon nemlig hjem til sin far med en tegning og forklarede, at den forestillede hans skoleveninde Lucy omgivet af diamanter på himlen. Hans far greb ordene og digtede videre på sønnens billede af Lucy in the Sky With Diamonds.

Med årene mistede Julian og Lucy kontakten, men ifølge AP er den nu genoptaget, efter at Julian hørte, at hans barndomsveninde er syg. Lucy Vodden lider af den kroniske vævssygdom lupus, og for at bringe lidt glæde ind i hendes have, har Julian Lennon blandt andet sendt blomster og gaver fra et gartneri til Lucy, der holder meget af sin have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *