Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: If Tomorrow Never Comes – på dansk

Hej Tor
Tænk hvis i morgen aldrig kom. Jeg håber du kan hjælpe mig med en opklaring. Jeg vil gerne vide hvornår nævnte blev udgivet første gang og af hvem, samt hvem der har indspillet den på dansk. Nogle påstår nemlig at den oprindelig er af dansk oprindelse. På forhånd tak.
Elmer Østergaard

Hej Elmer
Jeg formoder, at tænker på countryballaden Hvis i morgen aldrig kom, der på engelsk hedder If Tomorrow Never Comes. På dansk kender jeg kun til indspilningen med Paul Winther, som findes på opsamlingen Dansktop Nyt 4, men det er altså oprindeligt en amerikansk sang. Nummeret er skrevet af Garth Brooks sammen med Kent Blazy, og ud over Garth Brooks’ egen version er den især kendt med Ronan Keating.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *