Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Mormors sang

Hej Tor
Jeg søger teksten til sangen Mormors sang. Jeg ved den blev sunget af Inger-Lise Gaarde, men har forgæves forsøgt at finde teksten til den. Jeg har lidt af omkvædet, som hedder ”Du tog mig i hånden, du lærte mig at gå, så derfor lille mormor kan du jo nok forstå, at når du bliver gammel og ser mig så tit, vil jeg holde dig i hånden og støtte dine skridt”. Jeg håber meget du kan hjælpe.
Venlig hilsen
Katja Martinsen

Hej Katja
Den letteste vej til teksten går i dette tilfælde via en CD. Nummeret med Inger-Lise Gaarde – og ikke mindst hendes barnebarn Anne – findes nemlig på flere CD’er, som enten kan købes eller bestilles hjem fra biblioteket. Nummeret findes på bl.a. De bedste danske evergreens 1975-84 og på Inger-Lise Gaardes allerbedste (se flere CD-titler her).
Med venlig hilsen
Tor Bagger

2 kommentarer til “Spørgsmål: Mormors sang”

Henrik, Henrik. Jeg siger ikke Tude, næh,… med den største respekt, jeg ser det som er så essienceilt. (ordbog) Men , min pointe er som du værner om, og tak for såh noen som oss, er jo li´ ved at lærd e 😉 Tusind tak! Om og om igen!

Stuen er stille, med blomster og sol og du sidder lille mormor derinde i din stol. Her kan jeg komme, så ofte jeg vil, lille mormor det er dejligt for mig at du er til. Når vi to har leget så længe vi nu kan, gi´r du mig lov at se ind i eventyrets land og mens du fortæller, så lever vi to, lille mormor i en verden, hvor alt er fred og ro.Sker det jeg river min trøje itu, lille mormor hvem kan sy den, så fint igen som du. Hver gang jeg falder og støder mig slemt, går jeg bare ind til mormor, hun trøster mig så nemt. Når jeg er uartig, blir du jo aldrig vred, så jager du det stygge på flugt med kærlighed, for vejen er ujævn, ja selv for de små, det har mormor både hjerte og tid til at forstå.Uret på væggen, det dikker og går, det fortæller, lille mormor at dage blir til år. Se dine blomster, de trives og gror, inden længe lille mormor er jeg jo også stor. Du holdt mig i hånden, du lærte mig at gå, og derfor lille mormor kan du jo nok forstå, at når jeg blir voksen og kommer så vidt, vil jeg holde dig i hånden og støtte dine skridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *