Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Måndagsbarn

Hej!
Jeg har hørt en sang i radioen på Nova FM. Det er en svensk sang, og det er en pige der synger. Den hedder noget i retningen af “Mondas ban”? Men jeg kan ikke stave til det, eller finde den på Youtube. Ved du hvem der synger og hvordan den staves?
Hilsen Trine Ø. Mikkelsen

Hej Trine
Den rigtige titel er Måndagsbarn, altså Mandagsbarn på dansk. Den svenske sangerinde, du har hørt, hedder Veronica Maggio, og hun udsendte sidste år sit andet album “Och vinnaren är…”, hvorpå du kan finde Måndagsbarn. Du kan også høre sangen via på Youtube og Myspace.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Måndagsbarn”

Hej.
Er der ikke en dansk version af måndagsbarn, jeg føler jeg har hørt den før, men på dansk, men jeg kan bare ikke finde det nogen steder.
Hilsen Emma Marcussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *