Kategorier
Musiknyheder

Coldplay i Herning

De gav koncert på sommerens Roskilde Festival, men allerede på søndag er Coldplay tilbage i Danmark. Coldplay har gennem lidt mere end ti år været betragtet som en af verdens største rockgrupper, blandt andet på grund af hits som Yellow, In My Place, Fix You og senest Viva la Vida.

I de helt tidlige år skiftede de mellem bandnavne som Pectoralz og Starfish, inden de overtog et dybest set brugt navn. En af forsanger Chris Martins venner havde haft et band med navnet Coldplay, hvilket han havde fundet i et digt, og da medlemmerne gik hver til sit, overtog Chris Martin & Co. ganske enkelt Coldplay-navnet. Gruppen giver koncert på MCH Outdoor Arena ved Messecenter Herning på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *