Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Guardian Angel på italiensk?

Hej
Jeg har hørt at der findes en italiensk og tysk udgave af Masqurades sang “Guardian Angel”. Den tyske udgave kender jeg og hedder Jenseits von Eden. Men den italienske udgave har jeg ikke hørt, og har ledt som besat for at finde den. Desværre uden succes. Så nu prøver jeg at få hjælp hos jer. Hvad hedder sangen, og hvem har lavet den? På forhånd tak.
Charlie Johansen

Hej Charlie
En del af forvirringen opstår formentlig ved, at den ikke er den samme kunstner, der har udgivet de forskellige versioner af sangen. De tyske og italienske versioner er med Nino de Angelo, og i forlængelse af succesen besluttede sangskriveren bag nummeret, Drafi Deutscher, at lave en engelsk version på egen hånd, og det var ham, der bag pseudonymet Masquerade gjorde den til et hit i resten af Europa. Den italienske udgave hedder La vallé del Eden, og du kan høre den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger