Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sjov Strangers in the Night

Hej Tor
Jeg har spurgt et par gange om noget musik, og denne gang er det en af de svære. Det drejer sig om en indspilning af Strangers in the Night, det er godt nok Frank Sinatra der synger, men jeg mener bestemt at have set eller hørt en udgave hvor Dean Martin er inde over med smarte bemærkninger. Tager jeg fejl? Hvis ikke, hvor kan man finde den, evt. gense den?
Med venlig hilsen
Kim Kristensen

Hej!
Jeg kender desværre ikke til en version, hvor Dean Martin blander sig i Strangers in the Night, men det er ganske realistisk, at den findes, for Sinatra og Martin optrådte ofte sammen i amerikanske tv-shows. På Youtube kan du se et andet klip, hvor de dels viser deres talent, dels pjatter sig gennem materialet.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *