Kategorier
Musiknyheder

Countryperler fra Cash’ datter

Countrylegenden Johnny Cash døde for nogle år siden, men han bærer alligevel en stor del af ansvaret for en helt ny plade, der udkom forleden. Da hans datter Rosanne Cash som stor teenager for mange år siden for alvor begyndte at interessere sig for musik, gav han hende nemlig en liste, der skulle sikre, at hun ikke kun fik smag for rock og pop. Listen indeholdt titlerne på 100 store countrysange, som han mente, hun burde kende, og det er sange fra denne liste, Rosanne Cash nu har indspillet. Med prominente gæster som Bruce Springsteen og Elvis Costello udsendte hun i mandags albummet The List med countryklassikere som Heartaches by the Number, Motherless Children og Silver Wings.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *