Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra Natalie “Torn” Imbruglia

I denne uge er der kommet nyt album fra den australske sangerinde Natalie Imbruglia, som er mest kendt for sangen Torn fra 1997. Dengang fik hun verdensomspændende succes med nummeret, der i Danmark allerede var kendt som Brændt med Lis Sørensen.

Produceren Poul Bruun havde nemlig opsnappet en demo-version af sangen med et helt ukendt amerikansk band og sørgede for at få lavet en dansk version af Torn. Senere sørgede han for, at den norske sangerinde Trine Rein fik øjnene op for nummeret, som hun indspillede sammen med produceren Phil Thornalley, der havde været med til at skrive Torn – og først derefter introducerede Thornalley Natalie Imbruglia for sangen, der blevet hendes store gennembrud. I mandags udsendte Imbruglia pladen Come to Life, hvor hun blandt andet arbejder sammen med Coldplay og Brian Eno.