Kategorier
Musiknyheder

25 års U2-bilæum

En af den irske rockgruppe U2’s udgivelser runder et skarpt hjørne, da det nu er et kvart århundrede, siden de udsendte en af deres store plader, The Unforgettable Fire. Flere af sangene, blandt andet hittet Pride (In the Name of Love) er inspireret af den amerikanske borgerrettighedsforkæmper Martin Luther King, som altid har været blandt bandets store forbilleder. Som forsangeren Bono engang forklarede, var noget af det væsentlige for dem, at King elskede sin sag så højt, at han var klar til at dø for den – men aldrig til at slå ihjel for den.

25-års-jubilæet markeres, ved at The Unforgettable Fire mandag genudsendes i flere forskellige versioner med skiftende ekstramateriale i form af single-B-sider, koncertoptagelser, hidtil uudsendte sange og dokumentar-DVD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *