Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Evelyn

Hej Tor.
Du har før hjulpet mig og tak for det, så nu prøver jeg igen. Hørte forleden på P3 en dansk sang. Fik fat i “Evelyn (tror jeg) gå hjem. Du har mistet alt, men ingen har mistet dig”. Vil blive glad hvis du igen kan hjælpe.
Med venlig hilsen Charlotte Boesen

Hej Charlotte
Den talentfulde sangerinde, du er stødt på, hedder Julie Maria, og hun har netop udsendt sin tredje plade, Yaguar, hvorfra sangen Evelyn stammer. Steffen Brandt fra tv-2 har i øvrigt været med til at hjælpe Julie Maria frem. Dels ved at overtale hende til at skrive sange på dansk, dels ved at lade hende optræde med tv-2 flere gange, for eksempel på nummeret Et lykkeligt farvel.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *