Kategorier
Musiknyheder

Hele Elvis’ karriere i ny box

Der er nærmest ingen ende på, hvordan og hvor ofte de største stjerners indspilninger kan genudsendes i nye indpakninger, og derfor får en samling Elvis Presley-sange endnu en tur i manegen. Det sker med et box-sæt med 100 udvalgte sange, der spænder over hele Kongens karriere og lidt til – i bogstaveligste forstand. Det første nummer på den firedobbelte CD er nemlig My Happiness, som Elvis i 1953 selv betalte for at indspille et helt år før sin første pladekontrakt, og det sidste nummer er post-mortem-remixet af A Little Less Conversation fra 2002.

Samlingen hedder “Elvis 75: Good Rockin’ Tonight” og udsendes i anledning af, at Presley i januar ville være fyldt 75 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *