Kategorier
Musiknyheder

Ugens julesang: Jul i Angora

Hvert år byder på nye julesange, men det er de færreste, der får lov at blive deciderede juleklassikere, men det er der noget, der tyder på, at den lidt bizarre sang Jul i Angora fra 2004 er på vej til. Esben Pretzmann fra tv-showet Drengene fra Angora fortalte sidste år, at sangen mest var ment som fis og ballade, og at det er svært at regne ud, hvor længe den vil overleve:

”Måske giver teksten ikke så meget mening om 20 år, hvis ingen kan huske programmerne. En sætning som ’Vi skal ha’ mad med lort og porrer’ er nok sjovest, hvis man har set kokken Solo Jan lave sin gourmet-sovs. Til gengæld rapper MC Einar om Dalle-Valle og andre 80’er-fænomener, men den sang må jo siges at være blevet en evergreen”, sagde han til bladet Koda/DK. For to år siden overhalede Jul i Angora endda Jul det’ cool og blev den mest spillede danske julesang i radioen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *