Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: De fortabte sønner-dokumentar

Hej Tor Bagger!
Tirsdag 5/1 så jeg Dokumania på DR2. Udsendelsen hed Prodigal Sons eller De fortabte sønner. Der spilles et stykke musik, hvor en mand synger mens rulleteksterne kører over skærmen. Hvad er det for et stykke musik, hvem synger og hvor kan jeg høre det igen. Teksten virkede lidt banal, men slog mig næsten omkuld.
Annie Kvist

Hej Annie
Jeg har ikke selv set dokumentaren og ved derfor ikke med sikkerhed hvilket stykke musik, der bruges under rulleteksterne – men jeg vil tro, at det er det samme, som kan høres i filmens trailer, som jeg har set på nettet. Der er tale om I Know What It Is To Be Young med Orson Welles – som jo også spiller en særlig rolle i dokumentarfilmen, så vidt jeg har kunnet læse mig til. Du kan høre hele sangen på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *