Kategorier
Musiknyheder

Nyt album fra Kashmir

Om få dage udkommer et nyt album med et af dansk rocks sikreste kort siden midten af 1990’erne i form af Kashmirs sjette plade Trespassers. Kashmir, der brød igennem samtidig med Dizzy Mizz Lizzy, Psyched Up Janis og andre unge bands, tog for mange år siden tog navn efter et gammelt Led Zeppelin-nummer.

Robert Plant fra Led Zeppelin skrev Kashmir, mens han var på langfart – dog fjernt fra den pakistanske Kashmir-provins. Plant kørte nemlig gennem den afrikanske Sahara-ørken, og oprindeligt bar sangen titlen Driving to Kashmir. Nummeret har siden da måttet lægge ryg til mangen en luftguitaristkoncert, men den inspirerede også tre unge danskere, som opkaldte deres nu velrenommerede band efter rockklassikeren Kashmir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *