Kategorier
Musiknyheder

Eros Ramazzotti giver koncert i Aalborg

Det er en af de største europæiske popstjerner, som i denne uge giver sin første danske koncert siden 1998, når Eros Ramazzotti er på besøg i Aalborg. Den 46-årige sanger har gennem mere end tyve år haft succes i mange lande, selvom – eller måske netop fordi – han synger på sit italienske modersmål. Over for det kvindelige publikum har han en særlig romantisk appel, der understreges af det forpligtende fornavn, som han deler med den græske kærlighedsgud. Men også Ramazzotti-navnet kan man finde i andre sammenhænge, for popstjernen deler efternavn med en populær amaro, altså en slags italiensk likør, kaldet Amaro Felsina Ramazzotti.

Koncerten med Eros Ramazzotti, der er kendt for sange som ”Cosa della vita”, ”Più bella cosa” og ”Se bastasse una canzone”, finder sted i Gigantium i Aalborg på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *