Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Seebachs Copenhagen

Hej Tor
Jeg har haft en sang, der hedder “Copenhagen” inde i mit hoved i lang tid – og kan ikke rigtigt få den ud igen. Jeg mener, at den stammer tilbage fra 70’erne. Jeg kan huske, at Debbie Cameron sang, og at Lecia & Lucienne var back-up-sangere. Findes sangen på noget album?
Mvh Jørgen.

Hej Jørgen
Du er på rette spor: Det var Seebach Band, der indspillede Copenhagen i 1979 med hjælp fra både Debbie Cameron og Lecia & Lucienne, men selvom Tommy Seebach var involveret, var melodien faktisk en Torben Lendager-komposition. Nummeret med den lidt misvisende linje “Copenhagen south of Sweden” kan høres på Youtube og findes på Tommy Seebach-opsamlingen “Hip Hurra”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *