Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Let me tell me about my day…

Hej igen
Jeg så en prisuddeling indenfor country musik for en del år siden, nok i 80erne. Der kom der en sangerinde ind for at underholde, som sang den skønneste sang som jeg selvfølgelig ikke kan huske titlen på længere. Men sangen handlede om en mand og kone som fortalte hinanden om deres dag, og jeg kan huske der bliver sunget “honey, let me tell you about my day” i omkvædet. Det er selvfølgelig ikke meget at gå efter, men håber du kan finde den..
Tina

Hej Tina
Jeg vil tro, at det er en sang af K.T. Oslin. Hun havde flere countryrock-hits i USA i midten og slutningen af 80’erne, og et af dem var “Hold Me”. Sangen handler om en mand og en kvinde, der begge har tænkt sig at forlade den anden, men de vender begge hjem og fortæller, hvorfor de hver især har ombestemt sig. En af de første linjer er “Let me tell me about my day”, og du kan høre “Hold Me” på Youtube. Den er fra 1988 og findes både på albummet “This Woman” og på opsamlingen “Greatest Hits: Songs From an Aging Sex Bomb”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *