Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The Way You Look Tonight

Hej Tor
Lørdag hørte jeg og fruen et nummer omkring kl. 17.30/18.30, “The way You look tonight”. Min kone og jeg er uenige om hvem der sang, jeg mener det var Bryan Ferry. Jeg er sikker på jeg har ret, men fruen står stejlt på sit. Vi har væddet – og det gælder mere end æren. Kan du hjælpe?
Hilsen Steen

Kære Steen og frue
Jeg kan naturligvis ikke vide med sikkerhed, hvilken sang I hørte, men der er en god chance for, at du har ret. Bryan Ferry indspillede nemlig i 1999 jazz-klassikeren “The Way You Look Tonight” på pladen “As Time Goes By”, der er fyldt med evergreens. En anden mulighed er dog, at det var Elton Johns sang med samme titel fra 1997.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *