Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Dineyland og Kød på bordet

Hejsa Tor
Jeg leder efter en plade jeg engang fandt i min fars pladesamling men kan simpelhen ikke huske hvad pladen hedder. Pladen er fra engang i 70erne og var et album med flere forskellige danske kunstner. Det ene med teksten ”Tag med mig til Disneyland og mød Andersine og Anders And, Andersine vil have en mand, hun vil prøve Anders And, men Anders er en uheldig and, han er født uden tissemand” osv. Og et nummer der hedder ”Kød på bordet”. Hvis du evt kunne hjælpe med hvad pladen evt hed ville jeg være meget glad. (forkortet, red.)
Med Venlig Hilsen
Mikkel Andersen

Hej Mikkel
Jeg ved, at det var Jan Monrad, der stod bag “Kød på bordet” i 1974, og herigennem har jeg opsporet, at der blev udsendt en opsamlings-LP, som herudover indeholdt bidrag fra bl.a. Gasolin’, Gnags og Alrune Rod. På opsamlingen “Skru op” findes også “Disneyland” med Finn Th. Bachmann, så mon ikke det er den, der har stået i din fars pladesamling? På bibliotek.dk ser det ud til, at du vil kunne have held med at bestille den til dit lokale bibliotek.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

2 kommentarer til “Spørgsmål: Dineyland og Kød på bordet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *