Kategorier
Musiknyheder

Kim Larsens konfirmationssang

I denne tid springer årets konfirmander ud til tonerne af salmer i kirken og hjemmeskrevne takkesange til festerne. I popmusikken er ingen særlig tradition for konfirmationsrelateret musik, men en af vores mest elskede popklassikere er faktisk skrevet i forbindelse med overgangen til de voksnes rækker. Kim Larsens sang om “Susan Himmelblå” skrev han nemlig som en konfirmationshilsen til sin niece, hvilket giver særligt god mening i linjerne om “himmelen og stjernerne og Fanden det store kvaj, de står på hver sin side af dig lige nu, sig ja eller nej”. At sangen senere endte i filmen “Midt om natten” har til gengæld ikke meget med konfirmation at gøre.

2 kommentarer til “Kim Larsens konfirmationssang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *