Kategorier
Musiknyheder

Meat Loafs novelleplade

For fire år siden udsendte Meat Loaf albummet ”Bat Out of Hell III” som endnu et epos i en serie, der blev sat i gang i 1970’erne. Onsdag udkommer en ny CD med Meat Loaf, og den bærer et romersk firtal – men ikke fordi den er en ny ”Bat Out of Hell”-plade. Det nye album hedder ”Hang Cool Teddy Bear IV”, og firtallet, som kun findes på omslagets bagside, er ment som en joke.

Meat Loaf fortalte tidligere i år til Ekstra Bladet, at hans pladeselskab havde foreslået ham at kalde pladen ”Bat Out of Hell IV”, fordi der ville være god omtale i den titel. Men Meat Loaf var imod, og i stedet blev firtallet koblet på ”Hang Cool Teddy Bear”-titlen, som er hentet fra en af sangene. Hele pladen er baseret på en novelle om en døende soldat, der i stedet for at opleve sit liv passere revy ser glimt af, hvordan fremtiden kunne være blevet for ham. På ”Hang Cool Teddy Bear” medvirker blandt andre Queen-guitaristen Brian May og den rockglade skuespiller Jack Black.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *