Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kon-Tiki på Radio Viborg

Hej!
Så vidt jeg husker så brugte Radio Viborg en speciel udgave af Shadows nummeret Kon-Tiki som kending til et af programmerne, kan bare ikke huske hvilket. Nu kommer så mit svære spørgsmål? Kan du huske hvilket program der er tale om og hvis det er muligt kan du så fortælle mig hvem der har lavet denne version? Håber på at du ud fra de sparsomme oplysninger kan hjælpe.
Michael

Hej Michael
Jeg har kontaktet en gammel kollega, den mangeårige Radio Viborg-medarbejder Knud Hyllested, som endda bragte spørgsmålet videre til andre af de midtjyske lokalradioveteraner. Desværre kan ingen erindre ”Kon-Tiki” som kendingsmelodi, men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at den ikke har været brugt.”Kon-Tiki” er indspillet af blandt andre den svenske instrumentalgruppe The Spotnicks og af vores egen Jørgen Ingmann. Måske er det her, du skal finde den version, du tænker på. Desuden kan jeg fortælle, at “Shadoogie” med The Shadows i en periode blev brugt som intro til oldies-programmet “Den Gamle Hitjournal”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *