Kategorier
Musiknyheder

Beatles-noter til salg

Hvis du har et stort plus på bankbogen og kunne tænke dig at få fingre i arbejdspapirerne bag en kendt sang, er det måske i denne uge du skal slå til. Du skal dog være opmærksom på, at prisen på John Lennons håndskrevne tekst til ”A Day In the Life”, inklusive hans egne udstregninger og rettelser, ventes at ende mellem tre og fire millioner kroner.

Til teksten havde John Lennon samlet forskellige informationer fra medierne og skabte på den baggrund den endelige sang. For eksempel om problemer med huller i Blackburns veje og historien om bryggeriarvingen Tara Browne, der omkom i et biluheld. Hvis du vil byde på den håndskrevne Beatles-tekst med den berømte slutreplik ”I’d like to turn you on”, så er det på fredag, at auktionshuset Sotheby’s i New York har den under hammeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *