Kategorier
Musiknyheder

Ugens fodboldsang: Three Lions

Herhjemme betragter de fleste ”Re-Sepp-Ten” som den ultimative fodboldsang, og siden dengang i 1986 er alle nye slagsange blevet målt op imod stadionklassikeren med omkvædet ”Vi er røde, vi er hvide”. På samme måde er det for de fleste englændere svært at forestille sig en større landsholds-hymne end ”Three Lions”, der oprindeligt blev udsendt i 1996, da England selv afholdt EM.

Nu er ”Three Lions”, hvis titel refererer til våbenskjoldet på de engelske landsholdstrøjer, atter i spil, denne gang i en genindspilning med blandt andre Robbie Williams og gruppen Lightning Seeds, der også stod bag originalen for 14 år siden. Robbie Williams har fortalt, at han tidligere er styret uden om fodboldsange, fordi det er for svært at kæmpe mod arven fra ”Three Lions”. Men da tilbudet gik på en genindspilning af klassikeren med omkvædet ”It’s coming home, the football’s coming home”, sagde han ja.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *