Kategorier
Musiknyheder

Earth Wind & Århus

Den udendørs scene ved Musikhuset i Århus bliver på lørdag omdannet til et decideret Boogie Wonderland, når et af 70’ernes og 80’ernes store bands giver koncert. Earth Wind & Fire har eksisteret siden 1971 – og i princippet lidt længere endnu. Oprindelig indspillede bandet nemlig to singler under navnet The Salty Peppers, men i forbindelse med ændringer i besætningen samt en kollektiv flytning fra Chicago til musikscenen på den amerikanske vestkyst blev navnet sløjfet. Trommeslageren Maurice White, der er født i Skyttens tegn, tog udgangspunkt i de elementer, der ifølge astrologien har størst betydning for ham, og således blev navnet Earth Wind & Fire skabt. Gruppen er siden hen blevet kendt for funk- og discohits som September, Let’s Groove, After the Love Has Gone og Boogie Wonderland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *