Kategorier
Musiknyheder

Johnny Deluxe halveres og samler op

Et af de seneste års mest populære dansksprogede bands står ved en skillevej. Johnny Deluxe bliver reduceret til en duo og benytter sig af lejligheden til at gøre status over tiden siden gennembrudshittet ”Elskovspony”, som i sig selv skyld i, at Johnny Deluxe blev dannet. To af bandmedlemmerne boede på det tidspunkt i London, og de har senere fortalt, at da for sjov de havde skrevet ”Elskovspony” siddende ved køkkenbordet, vidste de med det samme, at det var en god sang – men de vidste ikke, hvad de skulle stille op med den.

Konsekvensen blev at danne et band, og siden da har Johnny Deluxe haft hits som ”Drømmer jeg”, ”Drenge som mig” og Grand Prix-sangen ”Sindssyg”. Nu er gruppen reduceret fra fire til to medlemmer, og i den anledning har de netop udsendt opsamlingen ”De største af de første”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *