Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Alting får jo en ende

Til brevkassen
Undertegnede tillader mig venligst og spørge dig om, du evt. kender den danske tekst til en melodi, der blev sunget under 2. verdenskrig. På tysk hedder sangen: Es geht’s alle vorüber, es geht alles vorbei. Jeg mener, at sangen på dansk måske hedder: Alting får jo en ende. Måske med dansk tekst af Sven Rye. Men jeg kan simpelthen ikke finde den danske tekst nogen stede – ej heller på YouTube – der ligger kun den tyske version.
Venlig hilsen Kurt Christensen

Hej Kurt
Du har ret i, at den danske titel er “Alting får jo en ende” med tekst af Sven Rye. Den findes ikke i mange udgaver, men er mulig at fremskaffe. Dels indgår den i et medley med Rico Kvintetten på deres “Sømandssange vol. 2”, dels er den med i Jørn Hjortings kombinerede bog og CD “Det må jeg nok sige”. Du kan også finde tekst og noder i blandt andet “Imudico’s melodibog 12” og i “Lystige viser, bind 3”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Alting får jo en ende”

Gustav Winckler har også indsunget sangen. Den spilles af og til på DAB-kanalen P5.