Kategorier
Musiknyheder

Spice Girls som musical

De seneste år er der på musicalscenen kommet mange forestillinger, der er bygget op om kendte sange fra populære kunstnere. Musik af blandt andre Queen og Billy Joel er blevet til musicals, og mest kendt er ”Mamma Mia”, baseret på ABBAs sange. Derfor var det vel kun et spørgsmål om tid, før Spice Girls’ hits blev omdrejningspunkt for en musical, og den forestilling er nu på vej.

Idékvinden er den samme, som producerede ”Mamma Mia”, og hun har hyret komikeren Jennifer Saunders, der er kendt fra tv-shows som ”Absolutely Fabulous” og ”French & Saunders”, til at skrive historien, som skal binde de mange sange sammen. Musicalen bliver opkaldt efter sangen ”Viva Forever”, der var gruppens første single, efter de blev reduceret fra en kvintet til en kvartet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *