Kategorier
Musiknyheder

Phil Collins’ Motown-rejse

Han har tidligere flirtet kraftigt med lyden fra 1960’ernes Motown-hits på numre som ”Two Hearts” og ”You Can’t Hurry Love”, men nu er Phil Collins gået linen ud og har indspillet et helt album med Motown-klassikere. En alvorlig rygskade var ellers en stor barriere for musikeren, for kræfterne i hans hænder er i dag så svage, at han end ikke kan holde fast om trommestikkerne. Til optagelsen af den nye plade tapede Collins derfor stikkerne fast til hænderne for at kunne spille, har han fortalt Daily Star.

Han havde også for flere år siden trukket sig tilbage fra både turnéliv og studiearbejde, men et forslag om at indspille en Motown-plade kunne han ikke sige nej til. I mandags udkom ”Going Back”, der indeholder Phil Collins’ versioner af blandt andet ”Uptight (Everything’s Alright)”, ”Papa Was a Rolling Stone” og ”Heatwave”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *